KurabiyeninAnnesi123 Susamommysi 15 de çıkmaya başlamıştı iki hamileligimde de iç karnim dar iç karniniza bagli ic karniniz genişse karniniz geç çıkar ve küçk olur cok az belli olur iç karnınız darsa hemen belli edicektir kendini göbüşünüz ve büyk olur
mcansu Susamommysi benim erken çıktı ve iç karnım darmış. Şimdi bile 22 haftalık ama karnım baya var İlk gebeliğimde yani oğlumda artık patlayacak gibiydi
Nazo77 Susamommysi Yok kız o göbeğin büyümesi görmeyi isterdim nerdeyse 7ni aya kadar aynıydı göbeğim8de üstten biraz büyüdü 😅
Susamommysi Nazo77 kaç kilo aldınız şuana kadar güzel yanı da var bence çatlak oluşmamıştır oluştu mu ?
Susamommysi KurabiyeninAnnesi123 iç karnımın geniş veya dar olduğunu doktor söyler mi ? Hiç bilmiyorum nasıl
Baby_B Susamommysi 13 te falan cikmisti Bol giyince disaridan anlasilmiyor ama 22 deyiz artik büyüdü bayagi😅
Susamommysi Baby_B oh oh maşallah darısı benim bebişe hemen hızla sağlıkla kucağıma almak istiyorum ❤️🥹
mcansu Susamommysi o biraz vücutla alakalı sanırım benim çok büyük karnım olmasına rağmen öyle çatlamadım iki küçük yerde var
KurabiyeninAnnesi123 Susamommysi hayir bebegim bunu doktorun anlayamaz zamanla haftan ayın büyüdükçe karninin büyümesiyle anlaya bilirsin
Nazo77 Susamommysi verdiğim kiloyu aldım başta 6-7 kilo kadar vermiştim.Önceden çatlak vardı karnımda şuan üstten büyüdüğü için sağ ve sol üst taraflarda oluştu sadece.