Tugceelanaz 1Baharaslan Şuan daha göbek değil şişkinlik cnm Vucut kendini hazırlıyor Hormonlardan normal yani ☺️
Esahan 1Baharaslan İlk doğumla sonraki doğumlar farklı oluyor. Bir de hormonlara bağlı şişlikte olabiliyor. Dediğiniz haftalarda daha cenin göbeğe ulaşmış değil daha aşağıda. Fakat hormon değişimleri ile göbek belirgin hale gelebiliyor eğer göbek bölgesinde hamilelik öncesi yağlanmanız yoksa.
1Baharaslan Peki göğüsün aşırı hassas ve ucunun büyümesi insanlardan duyduğuma göre bu belirtiler için erkenmiş
Tugceelanaz 1Baharaslan Herkesin hamileliği vucut hassaslığı farklı cnm bence kıyaslama doğru değil Ben çok sinirliydim ne oluyor dedim kendi kendime, sol göğüsüm çok hassastı o haftalarda
1prens1prenses_ 1Baharaslan benim de öyle oldu herkesin farklı oluyor hamile olduğumu bilmediğim zaman göğüsümden anladım ve koyulaşti dolgunlasti çok hassaslati o zaman daha 5 haftalık hamileyimisim
Namesiz6 Karın şişmesi karnınızdaki sıvı artışı olabilir. Ama göğüslerde ağrı çok normal ilk trimesterda benimde çok ağrımıştı.Kasıklarında da ağrı olabilir endişelenme☺️💐
mcansu 1Baharaslan bağırsaklarla ilgili bir durum. Genelde akşamları hatta bir tık daha fazlası olabilir. Hamilelik ilerledikçe karnınız gerçekten büyüdüğünde iki göbek arasındaki farkı daha iyi kendiniz de anlarsınız 😅 hele de iç karnınız darsa