senatss Kızlar dün beta verdim 41 çıktı yarın 2. Betayı vericem rwgl günü de 16 sıydı kasıklarımda ara ara ağrılarım var normal mi Kimyasal gebelikte de bu tür ağrılar oluyor mu Çok korkuyorum o yüzden bilgisi olan yardımcı olabilir mi lütfen
Mervevebebegi15 senatss merhaba kimyasal değildir umarım değerinizin düşük olması düşük artacağı anlamına gelmez ki 🥰 kimyasal gebelikte normal gebelikten farkı yık belirti olarak ben 2 kez yaşadım maalesef 🥺
Susamommysi senatss normal canım ben regl tarihimden 1 hafta önce sancı giriyordu regl ım gecikti diyordum yarın olucam yarın olucam 5 gün geçti böyle hamileymişim 4 6 haftası hamileliğim in sancı vardı göğüste çok şişme ve hassasiyet vardı
LeylaAB senatss ilk betam 24 tü kasık ağrısı ve göğüslerde hassasiyet vardı şu an 7 haftalık hamileyim kendinizi korkutmayın daha rahat olun hayırlısı olsun inşallah 😊
serti senatss benimde kasiklarim arka arkaya kac gun agridi bende tek sag kasigim agriyordu testim positiv
Mervevebebegi15 senatss hayır 1 sene arayla oldu kanımda pıhtılaşma çıktı kan sulandırıcı kullanıyorum şuan ama hamilelik belirtileri aynı regl gibi anlaşılmıyor kimyasal gebelikte kese vs oluşmadan yalnızca kanınızda çıkıyor gebelik daha sonra regl oluyorsunuz atılıyor vücuttan ama içiniz rahat olsun sağlıklı gebeliktir inşallah
LeylaAB senatss Hayır regl günüme üç gün kadar vardı tam hatırlayamıyorum. Çocuk istediğimiz için değerlerime bakmaya gitmiştim betama da bakıldı sürpriz oldu
Mervevebebegi15 senatss genelde 2 kat artması lazım deniliyor ancak %60 üstü artması yeterli görülüyor bazı tıbbi kaynaklarda 🌸🙏🏻