ZeynepKarahan Bugün doktora gittim kesenin içinde bebek gözüktü ama kalp atışı duymadık erken dedi. Kesenin şeklini beğenmedim dedi doktor. Bu da bozulmuş gebelik olabilirmiş. Bebek daha küçük bir kaç gün sonra daha da belli olur dedi ama kafam çok karıştı. Böyle bir şey yaşayan oldu mu ?
lilii4 ZeynepKarahan bana da aynısını demişti doktor biz kalp atışı dinlemiştik 10 gün sonra gel bakalım dedi o süreçte dikkat ettim her anlamda dinlendim yememe içmeme ekstra dikkat ettim 10 gün sonra düzelmişti. sizin kaç haftalık
ZeynepKarahan Benim 6 haftalık şuan da bir kaç gün sonra kesenin şekli daha net belli olur dedi doktor. Ama yine de sormak istedim
lilii4 ZeynepKarahan 6+2 de yaşadım kesem aşırı yassı ve uzundu progestana başlatmıştı doktorum ve dediğim gibi sürekli dinlendim hiçbi iş yapmadım basit yemekler dışında temizlik vs hiç yormadım kendimi. 10 gün sonra gittiğimde kese yuvarlak olmuştu sıkıntı kalmamıştı bende çok yorum aradım o zaman burda genel olarak düzeliyor demişlerdi inşallah sizin de düzelir Allahın izniyle
ZeynepKarahan lilii4 amin inşallah düzelir bakalım herşeyib hayırlısı teşekkür ederim bilgilerin için 🙏🏻♥️
ymryzc0 lilii4  keseniz bu şekildemiydi 6+2 de kesem bu şekildeydi bi önceki kontrolümde de yuvarlaktı anlam veremedim doktor herşeyin yolunda olduğunu söyleyip gönderdi yorumunuzu okuyunca merak ettim.
lilii4 ymryzc0 bu şekildeydi benim kesem ama size doktorunuz bi şey demediyse kafaya takmayın bence eğer sıkıntı görse söylerdi eminim
956733 @“ZeynepKarahan”#p34650495Merhaba, bana da aynı şey söyledi ne çok üzülmüştüm. Düşük olabilir vs denmişti dikkat edin iş,güç yapmayın beslenmenize de dikkat edin Allah ın izni ile düzelir .Şuan bebişim 4 aylık oldu 🥰