saturn0908 Beta değerim bu gün 36 ya düşmüş kızlar kimyasal geçiriyorum sizce doktora görüneyimmi gerek yok mu ilk gebelikti 😢
yeni_anne2 saturn0908 üzülme canım Rabbım nasıp etsin inşallah tekrardan saglıklı sıhhatli tekarar hamilelik düşüncen olacak mutlaka git bir defa ıstersenn folik asit verir belki gebelik öncesi
nurssmom saturn0908 bir kaç gün bekleyin kanama başlar adet gibi geçirebilirsiniz çoğu kadın kimyasal gebelik yaşar ve farketmezmiş çünkü adetle atılırmış. Ama kanamadan sonra tekrar bi gidip kan verin sıfırlanmış olduğunu bilin
Sevgikaya1525 saturn0908 kaçıncı günde düştü kuzum hayırlısı olsun inşallah daha güzelini yaşarsın Bi dha ki ay
Yodik saturn0908 kaçtan düştü değerin, Rabbim yardımcın olsun inşallah. Kısa zamanda sağlıkla nasip olsun tekrardan.
Haceryklmaz Bende kimyasal gebelik geçirdim bi kaç gün sonra yine kan ver değerin 0 a düştüğünü görmen lazım inşallah hayırlısı ile yenisi olur
Heardlestgirll Üzme canını canım Rabbîm inşallah yine tekrar nasip eder. Ağustos’ta ben de kimyasal yaşadım. Şimdi tekrar yeni hamileyim allah sanaa da isteyen herkese nasip etsin. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah 🌹
Elifalkha Benim de ilk gebeliğin kimyasal oldu temmuz ayında.2 aydır tekrar deniyoruz ancak tik yok tüm testlerim negatif ve adetim 9 gündür gecikti sadece göğüs dolgunluk ve iki gündür gelen şeffaf akinti var