HifaVera Kızlar benimkinin cinsiyeti belli değil 12+3 deyim Turşu hergün yiyorum Hoşaf Ve Ayva üzerine limon sıkıp tuzluyorum 😍 Siz neye aşerdiniz yada canınız en çok ne çekiyor Cinsiyeti ne bebeğinizin ?
umrumdadegil HifaVera başlarda erik çok yemiştim daha sonra öyle aman aman bişeye aşermedim. Oğlum oldu😂
defnevedoruk HifaVera ilk kızımda haftada 2-3 gün waffle yiyodum sjdjdjdkdk aradaki günlerde gelsin baklavalar falan filan. şuan ikinciye hamileyim 7 haftalık hiçbirşey yemek istemiyorum
Gokturkmom_ HifaVera Yani ben pek cinsiyetle alakalı olduğunu düşünmüyorum ama ilk zamanlar karpuz ve dondurmasız yapamıyordum midem bulansada onları yiyebiliyordum 😅 erkek cinsiyetimiz
Tugcev HifaVera gebeliğimden önce tatlı düşkünlüğüm yoktu. Gebelikten sonra iki günde bir tatlı yemeye başladım. Yemediğimde sayıklıyordum. Sonra gebelik şekeri çıktı, çok zorlandım. Başlarda ağlayıp duruyordum tatlı yiyemiyorum diye düşünün 😂 kız bebeğim oldu. Ama gebeliğin ilk haftalarında aşırı derecede erik istemişti canım mevsimi de değildi. 4 adet satılanlardan bulmuştu eşim hiç unutmuyorum oda çok kötüydü bir daha canım istemedi 😂
Larraa HifaVera 23 haftalık oldum henüz bir şey aşermedim. En fazla canım tatlı bir şey ister ki bu gebelikten öncede böyle oluyordu. Aşermek isterdim ama sanırım ☺️ Bu arada ayvayı limonlayıp tuzlayıp ben de yiyorum. Ayvanın faydaları sebebiyle yiyorum bu şekilde daha iyi gidiyor 😄
AnayimBenAna_ HifaVera ilk kızımda aşerdiğim ilk şey kuzu pirzola 😂 şimdiki kızımdada kestane aşerdim 🤭
zeynepramo HifaVera ilk başta havuç istemiştim sonrasında hep limonu tuzlayarak yedim o kadar çok yedim ki kanın azalır falan dediler hatta peşine hep ekşi şeyler yedim cinsiyetimiz de kız şuan 😂
drnkra2025 HifaVera ilk 3 ay tatlı asla canım istemedi sadece turşu limonata hep ekşi şeyler 🫠 cinsiyet kız🐣
Baby_B HifaVera ben eksi mandalina eksi elma yemek istiyordum hep ilk 4,5 ay😊 Bebis kiz🩷 Simdi 22 deyiz cikokata yemeye basladim😁Ilk 4 ay cikolatalari begenemez olmustum😂
Dijo Benim tuttu teyzeleri. Turşu, mandalina ekşi derken ayşe geliyor. Bugün öğrendik. Allah herkesin gönlünde olanı hakkında hayırlı eylesin. Çok şükür kızımız olacak🥰🩷
Duyguceren HifaVera ilk 6 7 aya kadar full ekşi istedi canım özellikle limon turşu falan değil yani sonra bi anda tatlıya döndü deli gibi tatlı çikolata yiyordum kızım oldu😂😂