Ebussis 30.hafta içindeyim ve sol kasığım çok batıyor ara ara ağrılar oluyor bugün hiç yaşamadığım bir durum aynı durumda olan var mı
Gunduzanne Ebussis bendede aynı durum var siz 11 gün önce paylaşmışsınız, devam ediyor mu baktı mı doktorunuz herhangi bişey söyledi mi?
Fatmaacylnn Gunduzanne ben 29+6 yım bugün kontrolüm vardı doktora sordum bebek baskı yapıyordur normal dedi💕
Gunduzanne Fatmaacylnn çok şükür🙏🏻 demekki aynısı benimkinde de var çünkü muayenelerim temiz çıktı ama doktora sormayı unuttum
Gunduzanne Fatmaacylnn ben 29 haftalığım canım bu haftalarda başladı oturup kalkarken bide uzun süre aynı tarafa yattığımda kalktığımda ağrı oluyo bikaç dk sonra geçiyo
Fatmaacylnn Gunduzanne evet benim ki de öyle özellikle karnımın aşağısına doğru sertleşme falan da oluyor
Gunduzanne Fatmaacylnn peki bi sorun çıktı mı canım ya çok endişeleniyorum da belki size doktor normal falan demiştir yada normal değil demiştir ?
Fatmaacylnn Gunduzanne 16. Haftada plesenta aşağıda olduğu için bu kanama yapmış olabilir demişti fitil kullandım kanamam geçti plesenta da yukarıya çıktı kendi doktorumdan ayrı 3 doktora sordum hepsi normal dedi 💕
Gunduzanne Fatmaacylnn benim 29.hafta normal mi hiç bilmiyorum ama kahverengi leke yanında başka bi bulgu yok açıklık vs. İnşallah benimde normaldir canım yaaa
Gunduzanne Fatmaacylnn fitili ağızdan içmemi istedi. Açıklık yok nst de temiz çıktı ama işte endişelendim