oznuryalcn hasanrojda ben 2 dozunuda vuruldum ama hicbi agrisi olmadi gunluk yasantima devam ettim sanirim bunyeden bunyeye degisiyor bana asili kolumu oynatmiyim diye esim hatirlatiyodu
hasanrojda Fersuncan aslında kişiden kişiye değişiyor belli olmaz seninki ağrımaya bilir aşı vurulunca kolunu yormamaya dikkat etmek lazım 😘😘
Istahsizanne Fersuncan hiç korkma canım, benim hiç ağrım olmadı. Vurduktan sonra 1 dk uyuştu sadece sonra geçti bir daha da ağrımadı. 😊
Krasivyy hasanrojda 23+3 üm dün oldum bende çok ağrıdı dün bugun ağrı yoktu bormalde misafirim vardı yemek falan derken yordum kolu şu an uyuyamıyorum 😔
Hanifeak hasanrojda valla ben elleyemedim bile elbiselerimi değişirken bile nasıl canım yandı ya kolumu hareket ettirdiğimde bile 😢abartı değil İnan’ın dediğim gibi 3 hafta bitti hala misket tanesi gibi şiş ama çok şükür acısı gitti
hasanrojda Hanifeak geçmesi lazım aslında senin sürekli ovala istersen yavaş yavaş ben 3 gün oldu agrım o yüzden fazla oluyor 🤧
Cimbom hasanrojda Yavaş yavaş hareket ettir ben öyle yaptım ve 1 hafta üzerine yatamadim hep sagıma yattım
Hanifeak hasanrojda Yok benim birkaç gün sonra şişmeye kızarmaya başladı ağrısıda ertesi gün olmuştu hamdolsun ağırını geçti ya o yeter ya
hasanrojda Elifalmira aşılar önemli enfeksiyon hastalıkları olmasın diye Doğum yapınca yararı oluyor canım
Edarda hasanrojda bende dün vuruldum agrım var ama hemşire söyledi agrı ve şişlik normal diye.buz koyabilirsin iyi geliyor 😘😘
ailecekizledik hasanrojda benim bugün 5 gün oldu aşı olalı kolumu yeni yeni kaldırabiliyorum çok canım yandı valla hala şiş zaten 2. Doz nasıl olacak ne yapacağım bilmiyorum 😢
hasanrojda Ceydadeniz1 abartılacak bir agrı olmadı hafif yandı geçti ertesi gün agrım başladı herkeste aynı olmuyormuş 😘😘