arelamine Kızlar reglim normalde 10 gün sürer ama bu sefer 3 gün sürdü ama leke gibi değil biraz yoğundu. Yerleşme kanamasını yoğun yaşayıp hamile olduğunu öğrenen varmı?
Melikesu @arelamine @Karamazov kızlar Bende reglimden bir hafta önce yaşadım bi kanama. Ama adet gibi çok değil,yerleşme kanaması gibi az da değildi.bugün normalde adet tarihim ama gelmedi. Test falan da yapmadım. Belirtim de yok. Senin belirtin var mıydı @Karamazov ?
e0d0a0 Ay kızlar bana da yazın adetime daha 6 gün vardı bugün pembe lekelenme yaşadım silince geliyor sadece pede çok az geldi yerleşme kanaması olabilir miiii
arelamine e0d0a0 ilk oğlumda reglime 6 gün kala kasık bölgedeki ağrı ile anlayıp test yapmıştım. Lekelenme olmamıştı ama test yap bence varsa çıkar 🌸
Elif-ayaz Bende yaşadım adetten bı hafta kadar önce olmuştu adetin ilk günü olan kahverengi lekelenme tarzi 2 gün sonra kesildi test yaptım pozitif çıktı
Melikesu @Elif-ayaz @Karamazov benim bat 16 ydı ama olmadım adet. O kanamam da 3 gün sürdü.11 kasımda kanama bitince kan vermiştim ama negatifti. Acaba pozitife döner mi?
e0d0a0 arelamine sanırım adet oldum ya çok azar azar gıdım gıdım geliyor ama 2 gün oldu yerleşme bu kadar sürmez diyorlar test alıp gene tek çizgiyi görmek de üzüyor artık bakalım bir kaç gün daha geçsin öyle yapayım