Jale Selam kızlar 17 haftalık hamileyim bebeğimin aşagida olduğunu söyledi doktorum benim gibi olanlar var mı? Uzun süre ayakta kalmamam gerekiyormuş zaten kalamıyorum ağrım oluyor sağ kasığımda 😔bi sorun çıkmaz inşallah ilerleyen zamanlarda 🙄
ZeynepKarataTeytey Jale Bendede aynı şey var canım 23.haftamdayım bende endişeliyim uzun süre yürüyemiyorum ağır işler yapma ayakta kalma dinlen bol bol bana doktor pek birşey söylemedi ama bende endişeliyim düzelirmiş zamanla yukarı çıkarmış doktorun sana düzelir dedi mi
gnc Jale enim bebeğim de çok aşağıda doktor kanala girmek üzere dedi o kadar aşağı inmişki muayene de özel bölgemin üzerinden bakınca bebeği gördü karnımdan görülmedi yatacaksın karnını fazla ellemeyeceksin dedi ve bu ay Protestan verdi
Jale ZeynepKarataTeytey hayır öyle birşey söylemedi ama inşallah yukarı doğru çıkar ..ne yapalım bizede bol bol yatış 😉insallah sağlıkla kucaklarimiza alırız 😍😍
Gurbetbedir Kızlar birşey diycem Benim Bebeğim de dün Akşam Çok oynadı Rahimimin üstünde . SenCe nden Acba ?
gnc Jale bende 17. Haftamda öğrendim aşağı indiğini şimdi 21. Haftadayım bu hafta kontrole gittiğimizde daha çok inmiş dedi ben şunu farkettim haftaya doktora da soracağım aşırı sıcak suyla yıkanıyorum belki o yüzden oluyorsur bu hafta Progestana başladım
Jale gnc sıcak suyun etkisi olabilir belki sen onu ılık suya çevir canım bakalım bende 3 hafta sonra gidicem kontrole ne durumdayız 🙄ayrıntılı ultrasonunu yaptırdın mı?
gnc Jale evet sıcak suyla duş almam artıl haftaya detaylı ultrason. yaptıracağım canım sen hangi şehirdesin