Liddle_mom Mrvtyzcglu valla tatlim ben bu testle ogrendim hamileligimi adetim geciktikten 5 gun sonra yaptim ben ayni seninki gibiydi bekle gunun gecince tekrar yap
GezenTavuk_2 Mrvtyzcglu ben bu testin kaset testi ile kızımı öğrendim ama erken gebelik testi yalancı pozitif veriyor kaset testinin verdiğini duymadım hiç
Ftmn123- Sevgikaya1525 şimdi bu testin üzerinde diyorki birliktelikten 5 gün sonrasını gösteriyor diye 5 Kasımda adet oldum 10 11 12 13 14 15 16 ilişki oldu
Elif-ada- Ftmn123- Acaba adet öncesi hamile kaldınız da üstüne görme diyorlar öyle birseymi oldu bukadar kısa sürede nasıl olurki kan verseniz kesin sonuç alirsiniz
Sevgikaya1525 Ftmn123- yani o farklı geldi ama belki de adet öncesi gebelik olablr çnkü çok belirgin ya Bi kan ya da tekrar Bi test yapan farklı Bi test denesene cnm
Damladedeoglu Mrvtyzcglu bende aynı testle öğrendin hamileliğimi, reglimin üzerinden 3 gün geçince gidip kan testi verdim 1733 geldi. Bence ekstra test yapmana gerek yok canım, 3 gün sonra regli olmazsan gidip kan ver bence 😇 hayırlı olsun şimdiden 🫶🏻
Mzgnylmz Mrvtyzcglu 7-8 .haftada net duyulur özel daha erkenden duyar devlet hastanesi bu kadar erken duymaya biliyor bazen