Minyonannecik 11+3 sağ kalça kemiğim ağrıyor özellikle ayakta kalınca acıyor dünden beri sağ ayak parmaklarımda uyuşukluk hissediyorum doktora hafta içi gozukcem ama bu durumu yaşayan var mı normal mi
Sunss Minyonannecik benim de ağrıyor kalça kemiği hamilelik başladığından beri yatakta dönerken falan daha çok hissediliyor aynı şekilde ayakta fazla kalınca artıyor. Ben de bel fıtığı olduğunu öğrenmiştim elimde uyuşma olduğu için doktora gittiiğimde fıtıkla ilgilidir diye düşünmüştüm o yüzden. Geçmiş olsun 🙏🏻
Melisa_kznsl Minyonannecik aynı sıkıntı bende de vardı gece neredeyse kalcamin ağrısından ağlayacaktım dönemiyordum bile o gün temizlik yapmıştım sonra doktora söyledim magnezyum eksikliği olabilir dedi ilaç verdi ve gerçekten rahatlattı doktoruna söylersen magnezyum ilacı verir ve sende rahatlarsın inşallah
Minyonannecik Sunss hadi yaa ben hiç böyle bişey yaşamadım daha önceden 🥹yatakta dönerken zorlanıyorum cidden
Sunss Minyonannecik yani ben ondan zannettim kendimce ama doktora sormak lazım aynı şikayetler ve aynı sağ tarafta
Sunss Minyonannecik teşekkür ederim sağolun bende 14+2 deyim. Bende de başlarda oldu sadece ayakta uyuşma yok diğer her şey aynı.
mlkkk Minyonannecik hamileliğin başında gözüküyor zaten ve ara ara yine olabilir ama bebek büyüyüp ağırlaştıkça sanki kalçandan bacağın ayrılmış gibi oluyorsun ben ilk hamileliğimde 30. Haftalarda bir hafta basmakta zorlanmıştım 😂bu hamileliğimde 9.haftada başladı ara ara ayağıma kadar vuruyor ama uzun sürmeyip geçiyor dinlenince
umrumdadegil Minyonannecik bende çok çektim ondan yürüyemiyordum hatta bazen eşimden destek alarak tuvalete gidiyordum. Magnezyum kullandım biraz olsun rahatlatmıştı
Minyonannecik umrumdadegil gerçekten zorluyor bazen aşırı ağrıyor bazen unutuyorum ayağım uyuşunca hissediyorum yine
Minyonannecik Sunss ayakta da yeni başladı benim ya uykumda sürekli ayağımı hareket ettirmek istiyorum uyuyamıyorum o yüzden