dem34 Kız kardeşim adına yazıyorum ayın 13de beta 23 tü bugün tekrar verdi beta 126 çıkmış adetine 3 gün kalmış beta artışı az geldi bize sizde normal mi ?? Benim adetime 4 gün varken 529 du o yüzden Kardeşimin ki bize çok az geldi
Aysnragc dem34 hayır normal duruyor artış kaldı ki herkesin adet öncesi veya sonrası betası farklı olabiliyor benimde adete 3 gün varken 26 çıkmıştı önemli olan güzel artması
sweetmom_ dem34 herkesin aynı değil. Benim ablam gecikmenin 1. Haftası kan verdi 1000 çıkmıştı. Benimki adete 4 gün varken 400 çıktı. değere değil de artışa bakın ve kardeşinin artışı gayet güzel.
Aysnragc dem34 artışında sıkıntı yok bence 2 günde bir kan verin ki artısı kontrol edebilin. Herkesin ki bir olmuyor zaten
dem34 ftmnrbst teşekkür ederiz bilmedğmz için sormuştuk kardeşimin daha önce 2 düşüğü var o yüzden endişe etmişti
Mucizee80 dem34 değeri çok güzel artmış herkeste aynı seviyede salgılanmiyor ilk gebelikle ikinci gebelik bile fark ediyor
Beyzadrs dem34 benim adet olacağım gün beta 42 idi :) herkesin yumurtlama zamanı farklı bunun günle bir ilgisi yol yeter ki artış göstersin