Prensess33 rumikaa alakası yoktur galiba bende kizlarimda dört ay kustum mahfoldum şimdi daha belli değil bakalim
Kuumsaal77 Prensess33 inanın bilmiyorum dediğim gibi yapı meselesi benim ikisindede belirtiler aynı ama cinsiyet farklı her gebelik bir olmuyor
Prensess33 SeverBurcu benimde canım aşırı derece yoğurt çekti bı kaç hafta önce normalde asla yoğurdu tek başına yemem hep yemeklerle bide ayran içerdim şuan sadece yogurt ekmek yiyorum kokusu burnuma geldi kız😂😂
Dfnsyn Prensess33 kız bebeğe hamileyim. Gebeliğimin başından beri ne bir bulantı ne bir koku hassasiyeti ne bir tiksinme yaşamadım. Ultrasonda görene kadar hamile olduğumu bile inanmadım. 23+2 yiz hala da tek bir belirtim yok. Sadece en başlarda hafif kaşık ağrısı ve meme hassasiyetim oldu
aslaninannesi7 Prensess33 Erkek olacak bebeğim. Hiç bir belirtim olmadı ne kusma, ne koku hassasiyeti hiçbirşey. Genelde belirti yoksa erkek diyorlar ama belli olmaz tabi bünyeye göre değişir
Prensess33 aslaninannesi7 evet bende bu yüzden postu açtım erkek bebekte rahat geçermiş çoğunlukla çevremde herkeste öyle söylüyor hayırlısı olsun hakkımızda bı kaç haftaya ogrenecem inşallah ❤️🥰
1aleyna_ Prensess33 oğlumda ilk haftalarda bulantı yaşadım sonrası çok rahat geçti ama kızımda sol kasık ağrısı bel ağrısı heryerin ağırıyor sanki geceleri sıfır uyku farkediyormuş gerçekten koz erkek gebelik be hala mide bulantıları devam ediyor ara ara 34 haftalık olmamıza rağmen rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah 🌸
Prensess33 1aleyna_ amin Allah razı olsun inşallah ❤️ evet bende iki kızımda çok çektim gece uykular haramdi bana ne sağımda yatabiliyordum ne solumda sanki dayak yemis gibi öyle agirdim ki anlatamam şuan bilmiyorum cinsiyet farklimidir ama çok rahat çok şükür
_Mother_ Prensess33 hayır maya takvimi benim Çin ve Rus takviminde erkek çıkıyordu maya takviminde kız çıkıyordu sadece bu tuttu
Wolf13 Tamamen ekşi aşerdim ekşi nar portakal suyu limon 🤣 oğlum oldu, ikinciye hamileyim aynı buna da erkek gibi dedi doktor 😁
Prensess33 Wolf13 bende canım ilk haftalar nar çekti bı video da gördüm nar iyi değilmiş yemedim sonra canım yoğurt çekti aşırı derecede süt alıp mayaladim kaymagiyla beraber günlerce yoğurt ekmek yedim tatlıdan yana aserme hoc olmaid şimdilik cinisyeti asiri merak ediyorum ☺️