Zuluss Kızlar ciğer geliştiriciden sonra sanki bebek çok ağırlaşmış büyümüş gibi hissetdirdimi size birde hareketide kısıtlandı gibi
Nuraaaay11 Zuluss hareket kısıtlanıyor canım ben 25. Haftadan beri her hafta vuruluyorum. 31. Haftam bitmek üzere. Hareketi kısıtlanıyor bebeğin. Ben her haft olduğum için artık kısıtlanmıyor 😀
Deniz4848 Zuluss banada yapılmıştı iki gün bebek hareketi hissetmemiştim ve şekerim tavan yapmıştı normalmiş doktor öyle söylemişti
Zuluss Nuraaaay11 ben 2 doz vuruldum bir kaç gün önce karnım çok gerildi dünden beri hareketde edemiyor bebek eskiden çağırdığımda konuştuğumda hareket ederdi şimdi etmiyor😔
Zuluss Evinsare evet 40 olmuştu kanamamda vardı 2 ml açıklıkta vardı yatış oldu önce devlete gitdim yumuşamış dediler oran açıklıkta var sevk etmek gerek dedi ünüverste hastanesine sevk edildim orda iki gün yatdım çıkardılar saçma bir şekilde
Zuluss Emel5805 he ne bileyim insan korkuyor kaç ay bekliyorsun böyle olunca insan korkuyor birde 11 yıl sonra tekrar hamile kaldım
Nuraaaay11 Gulcinipek ben serklajlıyım 25. Hafta rahimde batmalar olmuştu doktorum erken doğum riski var dedi ve öncesinde bi kaybım var 21. Hafta da o yüzden her hafta ciğer geliştiiici oluyorum önlem amaçlı
melakin Tgbashnn reçete ediyor alıyorsunuz pahalı bişey değil zaten ciğer geliştirici dediği şey kortizon iğnesi celestone miydı neydi öyle bi adı vardı