Aysezey Kızlar öğretmenlik alımı için Akademiye giriş sınavı geldi ya hani. Formasyon kalktı mı şimdi yani gerekli olacak mı ??? Formasyon aldım fakat stajı yapamadığım için almış görünmüyorum . Nasıl olacak bilgisi olan varmı ?
dilaaann Ben fen bilimleri öğretmeniyim inan su an kimse bilmiyor haftaya detaylı açıklama yapılacakmış onu beklemek lazım 3 hafta sonra doğum yapacağım aklım bir yandan da bu sınavda
Aysezey dilaaann biraz kafa karıştırıcı oldu sistem. Haftaya mı yapılacakmş açıklmaa. Hayırlısı o halde bekleyelm … Şimdi bebeğe odaklanın stres yapmadan biraz vakit geçsin açıklansın sonrada sınava odaklanrz 🤦🏻♀️
Deryakuzusuuu Akademiye girebilmek için formasyon şart tabiki almanız gerekiyor. Stajınızı tamamlayın
Aysezey Deryakuzusuuu malesef tamamlayamam staj yapabileceğim okulu yıktılar depremden dolayı. O yüzden kaldı. Bi umut kalkar belki diye bekliyorum o yüzden. Bencilce belkide 🤦🏻♀️
Aysezey Patatess malesef tamamlayamam staj yapabileceğim okulu yıktılar depremden dolayı. O yüzden kaldı.
meryinthemood Aysezey şuan açıkçası detaylar belli değil formasyon almayanlara ve alanlara farklı eğitim verilecek deniliyor ama formasyon alın formasyonsuz öğretmen mi olunur tabiki bence olunmaz🤷♀️