Papatyam2608 Merhaba hanımlar 9 haftalık hamileyim hafifçe ağrılarım var akşamları sağ kaşık agrım bar bugünde vajinada arada zonklama oluyor korkmalı mıyım konrtolıma 1 hafta var normal mi zonklama acaba
hilalasc Bence normal bende de oluyordu o. Hatta adet sancısı gibi keskin oluyordu tuvalete gidip bakıyordum kan geliyor mu diye psikolojimi bozmuştu ama doktorum kanama yoksa o ağrılar çok normal demişti rahim büyüyor yerini hazırlıyor
Papatyam2608 hilalasc ay bende öyle kanama varmı diye bakıyorum yok şükür şimdiye kadar hiç yoktu bugün oldu korktum
hilalasc Papatyam2608 psikolojik olarak adet olucaz zannediyoruz 🤭 Allah korusun inşallah çok çok sağlıklı bir hamilelik geçirirsiniz 🌸
MinikBrokoli Bende de ağrı yokta açık kahve akıntı geliyor psikolojim bozuldu kontrol etmekten incelemekten 🫣, randevu ye bir hafta var değişik şeyler
Papatyam2608 MinikBrokoli sor süreç herşeyi düşünüp kafaya takıyoruz sağ saglim kucağıma alalım İnşaşlah
Nrumuz Kanama varsa yatın düşük riski anlamına gelir koyu kahverengi leke şu an aynı durumdayım 9 haftalık ihmal etmeyin
Namesiz6 Ağrılar çok normal.Kendinizi yormayın dinlenin.Bu haftalarda uzanma,eğilme,gerilme hareketlerine dikkat edin.Göğüslerinizde de ağrı başlayabilir bu dönemde.