Zeynepmum Bugün benim doğum günüm. Kocam sabahtan beri evdeydi.öğlen annemlere gitti ve bu saat oldu gelmedi.daha kutlamadı bile doğum günümü çok üzgünüm.acaba ben mi abartıyorum?
CerenSelvi Zeynepmum ben olsam ben de kırılırdım ama normalde hatırlayan bi insansa belki süprizi vardır size? Bir de siz neden gitmediniz annenize? Eğer normaldr önem vermeyen biriyse unutması normal. Bunu bilerek evlendiniz demektir, ama yok tam tersiyse ben olsam çok kurılırdım
Zeynepmum CerenSelvi inanılmaz başım ağrıyordu ve kendisi gitti. Ayrıca normalde düşünceli biriydi son zamanlarda değişmeye başladı ve bu durum beni çok üzüyo
Busraatakuk Zeynepmum üzülme belki beklenmedik bişeyle karşılaşırsın😍 süpriz yapıyodur. Sen yaz buraya yapıp yapmadığını merak ederim ben😍😍 Doğum günün kutlu olsun 🎂🎈🎁
CerenSelvi Zeynepmum evet üzülmeyin, hormonlardan da size öyle geliyor olabilir 😇 ama unutursa da güzelce söyleyin telafi eder 😇😇 bebeğinizle birlikte nice güzel yıllarınız olsun
deletedmom11 😂yarın bizim gibi iki üç çocukLar olnca kendi doğm gününü kendin biLe hatırLamazsın üzüLme bence nice hayırLı huzurLu seneLere 🤗🤗🤗
Zeynepmum Bu saatten sonra ne önemi varki .dediginiz doğru herkesi kendimiz gibi sanmak bi hataymış bu kişi kocamız bile olsa. Sagolun kızlar her şey için
CerenSelvi Zeynepmum bu bebeğinize çok zarar verir ama bence de uyandırıp söyleyin. Belki anlar hatasını, özrü diler, telafi eder, sonra bebeğimi üzdüm diye çok pişman olursunuz. Anlasın ne yaptığını
mrskorkut Zeynepmum 😔😔😔 Şuan Doğum gününe Yen'i mi girdin yoksa Doğum günün saat 12 den sonra bitti mi ? Lütfen üzülme bazen erkekler çok odun oluyorlar 🤦🏽♀️🤦🏽♀️🤦🏽♀️
NaimeYilmaz Zeynepmum Allah aşkına sessızce aglamanın sana ne faydası var. Seni gectım bebeğine yazık. Bazen erkekler tuaflasablıor illa bi bizim duygularımz yok . Onlarda dengesız davranablıor ☺ Ben olsam kaldırır konusurdm hayatta uyuyamam öle Kİ başıma gelmıslıgı var senı cok ıyı anlıorm 🤦🏼♀️ Bi sorunu çözmeden asla uyuyamam ben bu sayede hiç ertesı güne kavga tasımadık.
PembeLia Zeynepmum 😔Üzülmeyin lütfen ne söylenir bilmiyorum ama belki dalgın bir dönemindedir, güzelce konuşun karşınıza alıp bir sorun mu var deyin üzülmeyin.
Zeynepmum CerenSelvi yok inanın şuan içimden kolumu bile kaldırmak gelmiyo.onu allaha havale ediyorum
CerenSelvi Zeynepmum ilişkiniz normalde güzel midir peki? Bu ilk hatası mı? Eğer ilk hatası ise lütfen Allaha havale ediyorum demeyin 😇 o miniğinizin babası, sizin yol arkadaşınız. Hormonlarımız bizim biraz olayları abartıyor inanın.