prens_prenses_annesi kizlar baktikca gordukce eriyorum 🥲 dun aldim bu elbiseyi sizce bunun altina kilotlu corapmi olur yoksa uzun file coraplar var ya onlardanmi guzl olur olursa hangi renk olur 😃😃
turkan403 prens_prenses_annesi beyaz külotlu çorap olur beyaz da çiçekli bandaj la kombin harika olur güle güle giysin😊❤️🧿
Gamzeli_03 prens_prenses_annesi iki oğlum var eşim çok istiyor kız olsun üçü düşünüyor kız kıyafetlerini gördükçe bir heves ediyorum sonra kendime bir tokat atıp kendine gel diyorum 😂🤣 alış veriş gittik geçen hafta cıvıl de erkek kıyafeti yok hep kız o kadar dolaştım yok takımları oyuncak reyonu yanına koymuşlar görünmüyor bile sevdim elbiseleri pembe pembis hayırlı sağlıklı günler de giysin inşallah ama beyaz külotlu çorap üstüne yavru ağzı bandana 🤤🤗🤭🍯
Mommywolf prens_prenses_annesi hihihi çok tatlı maşaallah subhanallah sağlıkla büyüsün giysin inşaallah 😍🥰 beyaz kilotlu çorapla çok tatlış olur bencede 🫠
prens_prenses_annesi Gamzeli_03 ay benimde bi oglum var bu 2. Bebsim kiz bnde sizin gbiydim hatta esim diyodu ki bosuna kiz reyonuna grme senin kizin olmuycak 😃
Gamzeli_03 prens_prenses_annesi sağlıklı olsunlar evlat kızı erkeği yok haddimize de değil veren öyle nasip etmiş hayırlısı sağlıcakla alın kucağınıza inş 🤲🏻😘
Aslaninannesi_ prens_prenses_annesi ayyy inşallah benimde öyle olur ikinci kız olur eşim hep kız istiyordu ama ilk gebelik olduğu için bana farketmez sağlıklı olsun yeter diyordum 😀
prens_prenses_annesi Aslaninannesi_ ilk gebelik olunca farketmiyo ya 2 side olmadigi icin istiyo insan 😃
Parilti007 Ya bebişlere fileli çorap gözüme hoş gelmiyor benim nedense çok kadınsı o yüzden bebişlerde absürt kaçıyor gibi bana kalırsa çocuk çocuk gibi giyinmeli bence külotlu çorap tatlı olur🥹🌸