Arsbsra Gulcinozdmr Babada öyle dediler ama bugün internetten baktığımda çıkmıştı belli seninkide çıkmış olabilir canm
Arsbsra Didems 1hafta önce yaptırdım ikihafta sonra cıkıcak denildi bugün baktığımda çıkmıştı yarın gidicem dr a ama stres yaptım işte 😊
Gulcinozdmr Arsbsra yok beni doktor 12 haftalıkken gel yapalım dedi daha gitmedim 2 haftam var ne yaptılar sana kan mı alıyorlar bide cinsiyet belli oldu mu senin
Arsbsra Papp-A 4.17 düzeltilmiş Mom 1.42 FB-hcg 19.9 düzeltilmiş Mom 0.62 Bunlar dikkatimi cekti sadece
Arsbsra Msalbyrk yas riski 1:999 Biyokimyasal trisomy 1:35722 Kombine trisomy 1:99000 Trisomy 13/18 +nt 1:99000 Bide en assagıda su yazıyor Hesaplanan trisomy 1:99000dır .bu düşük riski işaret eder diyor
Arsbsra Gulcinozdmr ay canım Dün heyecanla yanlış anlamışım seni .kan aldılar sadece canım bide ultrasonla bakılıyor .ben devlette yaptırdım testi o yüzden orda cinsiyeti biraz geç söylüyorlar bende özele gittim orda söyledi dr cinsiyetini canım
Arsbsra Songlkaraduman canım hangi hastaneye gittiysen hastanenin adını yaz laboratuvar sonuçları diye .ben öyle ögrendim canım