Berraeray1 Aranızda yaşayan var mı ben adet olmadan 1 gün önce başladı bugün son gün hala devam ediyor ağrı kesici alıyorum mecbur kalıyorum artık ama belli bir süre sonra tekrar başlıyor aranızda bu durumu yaşayan var mı?
Nur67 Berraeray1 benim de migrenim var adet olunca 2 gün felan ful baş ağrısı mide bulantısı yaşıyorum 🤯 ama 3. Gün artık hafifliyor son güne kadar bir şey kalmıyor genelde
Neferut Berraeray1 benim de migrenim var adet öncesi sendroma giriyordum hep zehir oluyordu bir haftalık süreç.
Berraeray1 Nur67 Innerglow daha önce hiç Migros teşhisi almadım ve ilk kez böyle ağrı yaşadım doktora da gitmedim peki bu östrojen hormonun düşmesi normal mi acaba
Innerglow Benim regli olurken regliylen ve biterken ağrıyor doktor östrojen hormonu yüzünden ağrıyor dedi migrenim olduğu için ilaç alıyorum maalesef
Nur67 Berraeray1 yani daha önce yaşamadıysanız bi görünün ben sürekli yaşadığım için maalesef o an ağrı kesici anca hafifletir baska da yapacak bir şey olmuyor
Innerglow Berraeray1 her gün farklı bir hormon la uğraşmak çok zor erkek olmak için de çok geç kaldık 😅