duyguluanneee Melike1001 hem puset hem oto koltuğu bende kullandım aynı markadan bebek arabasının puseti
Annegibi2006 Melike1001 arabanın kemeriyle sabitleyebilirsiniz bunu ama çok güvenli gelmiyor bana ilk 6 ay kullandık arabada oğlum oturmaya başlayınca araç koltuğuna geçtik
Melike1001 duyguluanneee bende joie versatrax bebek arabası aldım pusette bu uyumlu ama oto koltuğu yazdığı için bilemedim
Diyoler Bu puset ilk aylarda oto koltuğu olarak da kullanabilirsiniz ama pusetin max kilosundan sonra bebek sıgmıyor o zaman oto koltuguna geçmelisiniz mesela 9-36 kg aldık biz askere gidene kadar biner 😂 bakarken kilo aralıklarını kontrol edin mutlaka
Melike1001 Diyoler zaten ilerleyen zamanlarda oto koltuğu almaya niyetimiz var başta bizi kurtarsın yeter 🥰
Melike1001 Annegibi2006 arabadan ziyade ilk bir kaç ay taşırken kızımı sıkıntı olmasın diye istedim açıkçası aldığım bebek arabasına da uyumlu olan bu ona da takabilirim ama acemi Bi anne olarak çok farkını anlayamadım ondan sordum teşekkür ederim bilginiz için
Annegibi2006 Melike1001 rica ederim bebek arabası üzerinde taşırken çok rahat oluyor ama almadıysanız eğer arabayı henüz bunların beraber satıldığı arabalar var fiyatı tek olarak biraz yüksek gibi arabayla beraber set halinde alırsanız daha uyguna gelebilir
Melike1001 Diyoler evet aldım ama port ve pusetli olanlar travel sistem diye geçiyor onu da ben istemiyorum çünkü etrafımda hiç kimse memnun değildi. Şimdi aldığım arabada yine yeni doğandan 22 kg a kadar kullanabiliyorsun.
Melike1001 Annegibi2006 çok baktım ama istemedim öyle arabamı aldım bile 🙂 travel sistem diye geçiyormuş ya onlar biraz daha ağır olabiliyormuş o yüzden daha hafif Bi araba aldım
Melike1001 Annegibi2006 evet ondan hiç düşünmedim aldığım araba minimum seviyede yer de çok kaplamıyor mutluyum seçimimde 🙂