marven merveninminigi ya ben 79 liraya aldim sanirim 95 e dusen babyjemdi kokusundan dolayi almamistim acaba daha da mi dustu diye dusundum de
merveninminigi marven benim aldığım sevi bebenin çok fonksiyonlu reflü yatağı içinde kiraz çekirdeği torbası, 2 adet kenar koruma yastığı, çocuk aşağıya doğru kaymasın diye destek yastığı ve kusmalara karşı önlem için delikli baş kısmı var. Aynısı mı acaba?
marven UykusuzAnne ben sepet besigin yatagini begenmedigim icin hem cok fonksyonlu hem de sepet besik yataginin ustune koymak icin aldim valla egimli olmasi yan korumaliklari sayesinde yan yatirabilecek olmakda guzel bnde tecrubesizim ama daha rahat olur bebisler yatarken
UykusuzAnne marven Biz de sepet beşik aldık yatakları biraz konforsuz duruyor evet. Reflu yatağı alayım o halde ben de.
merveninminigi Marria bizim de 22 günümüz var şansımıza denk geldi 😊 şubatta e bebek indirimi olcak diye post açmışlardı bi takip edin isterseniz çabuk geliyo zaten kargo Allah denk getirir inşallah 😊 hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🤲
marven merveninminigi bende kiraz cekirdeklisini almaya gitmistim ama subede yoktu kuponla alacagim icin kacirmak istemedim cekirdeksizini aldim diger ozellikleri ayri sadece cekirdekli bolmesi yok olan subeden degistirebilecegimi soylediler oylelikle almistim biraz fiyat farki olacagini soylemislerdi sanirim o yuzden
bsebse 11gunluguz bugun ❤🙏 dogdugundan beri reflu yataginda yatiyorum bi sorun veya kokuyla karsilasmadim canim
merveninminigi marven innnşallah o kiraz çekirdeklerine ihtiyacımız olmaz bebeklerimiz gaz problemi yaşamaz kuzum 🤲
merveninminigi marven olabilir aslında hem sıcak da tutar vücut ısılarını koruyamıyolar ya ilk günlerde 👍
NurDemir Ben aldım canım sünger kısmı hariç geri kalan pofuduk kısmını ve kılıfını 30 derecede 15 dakikalık programda yıkadım hiçbir bozulma olmadı mis gibi oldu kokusu gitti
marven merveninminigi evet bende patigini alicam kinoali ve kiraz cekirdekli patiklerden yatagini degistirmek icin gec kaldim cnku :)