Suskunnkizzz_5665 Kızlar 1 yaş 2 aylık bebeğim var ve 5 haftalık hamileyim aslında erkendi istemiyodum be ilk bebeğim tedavi ile oldu bu rabbim nasip etti var mı benim gibi olan neler yaptınız
biryildiz42 Suskunnkizzz_5665 1 yaşına dün girdi bebeğim 28 haftalık hamileyim ve isteyerek oldu doğduktan sonra zor olacak ama zamanla oyun arkadaşı olacaklar birbirlerine yanlız kalıp sıkılmayacak diye düşünüyorum
ikranur21 Suskunnkizzz_5665 benimde 14 aylık bebeğim var 37 haftalık hamileyim istemeyek oldu ama nasip kısmet yapacak birşey yok
Suskunnkizzz_5665 Nese21 Ewet kadın. Doğum doktoru emzirme dedi bebeğim küçük emmese uyumuyor dedim çocuk doktoruna danış dedi danıştım hiçbir sıkıntı olmaz dedi önce küçüğü sınra yeterse büyüğe verirsin hiç problem olmaz dedi
cglgkdnz Suskunnkizzz_5665 bende emziriyorum doktorum bi sıkıntı görmedi oğlum 15 aylık bende 11 haftalık hamileyim
Suskunnkizzz_5665 Nese21 sadece yatarken veriyorum o kadar onun dışında büyüdü zaten ek gıda veriyorum emzirme den uyumuyor maalesef biraz daha geçsin bakalım ona da Bi hal çare bulacam inşallah 😂
ikimelekannesii22 Suskunnkizzz_5665 cok zor oldu kızım memeye aşırı düşkündü 1 ay uğraştım ilk gündüzleri vermedim gece vermeyince uyumuyordu geceleri emzirdim sonra geceyide kestim 1 hafta geceleri uyumadı ağladı sonunda pes etti salça sürdüm ucuna sabır taşı dediler o işe yaramadı salçayı görünce almadı ıyy olmuş dedim