Kızlar,
Doğuma normalde 35 gün var ama bizim kız biraz yaramaz olduğu için 30. haftasından beri boynunda 2 tur kordonu var. Dönemiyor hiç pozisyon değiştiremiyor kafası böyle göğsüne doğru bükük kaldı kuzum.
Doktorumuzda 37. hafta bitince alalım duruma göre dedi ve 3 Aralığa gün verdi şimdilik. Şuan doğuma 17 günümüz var.
Ben ne yapacağımı şaşırıyorum.Sürekli bi ağlama tutuyor ama kötü bir şeyden değil. Ne yapacağımı bilememekten galiba. Heyecan çok yüksek ama küçücük bir şey benim olacak. Aylardır karnımda konuşuyorum seviyorum. Bir anda kucağımda olacak.Nasıl davranırım ne olurum kestiremiyorum. Ona gereken ilgiyi verebilir miyim? Ona yetebilir miyim? Hastalansa Allah korusun kendimden bilirim. Ya da doğarken bişeyi olsa küvöze girse Allah korusun. Hep bi telaş ver içimde. Aylardır günü yaklaşmadan anlamıyormuş insan. Ama bi anda tarih verilince donup kaldım. Geceleri zaten pek uyuyamıyordum. Şimdi düşünmekten uyuyamıyorum. Sürekli hayaller şöyle olsa böyle olsa vs.
Nasıl başa çıkılıyor bu durumla. Gerçekten kucağımıza alınca o annelik yükleniyor mu? Şuanda zaten anneyim canımı veriim ama ona bakma gücünden bahsediyorum.