Esripek vesenben genellikle hepsi bu bende başka birşey olmadı kasık ağrısıda oluyor benim açılmam yoktu ama ağrılarım çoktu
highlighter1010 vesenben bi kere enerji geliyor resmen yaklaşınca, sürekli büyük ltuvaletime çıkıyorsunuz afedersiniz bende bunlar olmuştu 4 cm açılmayla bişey anlamadan kontrolde öğrenmiştim
hilalasc İshalin de doğum yaklaşma belirtisi olduğunu duymuştum sanki bende burda bekliyim bakalım tecrübelilerden bilgi alalım 🫤
skulentizm Ben de burada bekleyim. Bugün sabah adet ağrıları gibi ağrılarım başladı. Umarım o gün bugündür 😶🌫️
Aylabebek1 skulentizm Dün akşamdan beri karnımda regl ağrısı gibi bir ağrı var . Gece kasılmalar da geldi 8 dk da bir. 1 saate yakın bu şekildeydi. Duşa girdikten sonra kasılmalar geçti ama ağrı ufaktan devam
skulentizm eda_koksl inşallah artık fenalardayım çünkü nefes almakta bile zorlanıyorum 🥹39+1deyim ben de . Açılmanız var mı
Basakcum skulentizm Bebek kanala girdiğinde nefes almak kolaylaşır diye biliyorum. Nefes sıkıntınız varsa henüz çok yakın değil diyebiliriz
eda_koksl skulentizm Maalesef açılmam yok aksine çatı muayenesinde ebe çatın dar normal doğum zor olur bebek takılabilir dedi korktum doktoruma söyledim doktorum da çatı darlığı engel değil doğum sırasında çatı ve rahim rahatladığı için genişliyor dedi umarım öyle de olur.
Calikusu- tugbaerolbozkurt kırmızı ya da pembemsi bir leke geliyor rahim ağzındaki tıkanın sökülmesi gibi düşünün doğum yolu açılıyor bir nevi. Nişan geldikten hemen sonra doğum olacak diye bir şry yok ama 3-4 gün sonra da doğum olabilir. Ama suyunuz gelirse 12-24 saat içinde doğum gerçekleşiyor
Zehramavi tugbaerolbozkurt bir damla da olsa kan gelmesi demek benim önce suyum 2 seferde geldi sonra bir damla kan 🩸
AvukatMom 38+6 yım kuyruk sokumu kısmında başlayan bir kemik ağrısı var ve vajina kısmındaki kemiklerdede ciddi bir ağrı var inşallah o gün bugündür 😅
melegim_0822 AvukatMom o bende her gün var nerdeyse 35+4 üm. Bı aydir böyle dayanılmaz bı ağrı tek başıma hareket edemiyorum
Arife-86 Şiddetli adet ağrısı gibi düşünün beliniz kasıklarınıza vuracak ve ara ara geçecek ara ara girecek
Gizemengin35 Yildiz-y bnm kirmizi nokta geldi dün gece bide bugün ama bildiğin nokta sadece doktorum acile git ebeler baksın dedi gitmedim yrn ona gözükecem doğum belirtisi mi acaba
babyakdagmom Calikusu- benim 38+4te ilişki sonrası geldi o mukus 40+0 oldum henüz gelen giden yok 🤦🏻♀️😂