Kubrakaya34 5 ay filan doğum kontrol hapı kullandım geçen ay bıraktım korunmasiz geçti bu ay adetime 2 gün var 8-10 gün varken test yaptım negatof çıktı inşallah hamileyimdir 🫣💞
Ceren1996 Kubrakaya34 7 ay kullandım bıraktıktan 7 ay sonra hamile kaldım. Şuan hamileyim 7+1 haftalik. Allah’ım isteyen herkeze nasip etsin. 🤲
Ftmasanli Kubrakaya34 bn kullanırken hamile kaldım hatta o kadar emindim ki hamile kalmayacağıma 2 Seneye yakın öyle korundum ve tek hap içerekte korunmadım çok dikkat ettim şimdiyse 36 haftalık gebeyim 😂😂
Bebekonunannesi Ben 1,5 sene kullandım bıraktıktan sonra kendi regl düzenime girmek için 2 ay farklı bir şekilde korundum. Reglim eski düzenini alınca da 2. Ay denemem de oldu. İnşallah sizin de hayırlısı kolaylıkla gelir 💕
Kubrakaya34 Bebekonunannesi ayy inşallah bakalım hiç korunmadim ben bıraktıktan sonra ilk ayım şuan adet düzenim ne alem olur bilmiyorum
Bebekonunannesi Kubrakaya34 bazı kaynaklar bırakılsa bile sonraki ilk ay korumaya devam eder diyolar ama ben bilmiyorum tam olarak. Güzel haberleri verirsiniz inşallah
Kubrakaya34 Ftmasanli 😀oda değişikmiş dün test yaptım negatif çıktı hap kullanırken ki adet günüm dündü olmadım testtede bişey yok🤷