Mrvsmt2502 Kaderkks ıhlamur içebilirsiniz özellikle ballı. Ayrıca sarımsak kürü tüketin ertesi gün farkı görürsünüz
Gokturkmom_ Kaderkks Bol bol sıvı tüketin , mandalina portakal özellikle meyve olarak ve kendinizi sıcak tutun terletin en kolay bu şekilde atlatabilirsiniz🙇🏻♀️
busra_basturk mlkkk doktor zencefil kullanmayı önermiyor düşüğe sebep oluyor dedi günlük sadece 1,2gr olarak ölçü verdi
Mrvsmt2502 Eesraaa34 1 2 diş sarımsağı( büyüklüğüne göre göz kararı yapa yapa alışırsınız) minik minik doğrayıp üzerine 1 tatlı kaşığı kadar bal üstüne 20 25 damla limon sıkıyoruz karıştırıp ilaç gibi yutuyoruz. Hastalık dönemlerinde her gün nor alde haftada 1 yapıyorum bunu kendime de kızıma da
rozamomy Doktorum ıhlamur dışında bir bitki çayı tuketme demişti bence siz de buna dikkat edin, Nane limon falan tüketmeyin. Ihlamuru da bir bardak demişti hatta. Onun dışında ballı süt içebilirsiniz, Bolca meyve
rozamomy Öksürük için de yarım çay bardağı pekmezi ısıtıp içine bir çay kaşığı kadar Tereyağı ve biraz Karabiber ekleyip içerseniz anında keser öksürüğünüzü, aklınızda bulunsun 😊
Bsrackla Kaderkks İçebilirsin bende aynı durumdayım o beni düzeltti birazda olsa birde kozalak pekmezini çok övdüler onu aldım bugün çok iyi geliyormuş
bebegimm1633 Kaderkks Canım gribi 2 gün önce atlatmış 11 haftalık bir hamiş olarak sana tavsiyem boooll bol su iç (cidden en önemlisi su)mandalina portakal gibi vitaminli meyveler tüket. Sıcak suyun içine limon sıkıp iç. Parol’u da aşırı baş ve boğaz ağrın olmadığı sürece içme. Allahın izniyle atlatırsın.💖🤰🏻
Annemmmm1 Kaderkks herkesin hamileliği farklıdır bence siz doktorunuza sorun bana balı yasakladılar mesela seni tutmasa bile bebeğe zarar verebilir dediler yani demem şu ağrı kesici bile içmeden önce doktorunuza sorun derim bu benim şahsi fikrim.
Es2010 Selam ben 8haftalik hamileyim şimdi yeniden test yaptım 2ci cizgi solgun gibi cikmis neden ola bilir daha once yaptigimda daha belirtilen idi