Minikveannesi2 Kizlar 23+2deyim ve bebeğimi çok aşağıda hissediyorum normal mi bu ikinci gebeliğim ama ilk bebegim böyle değildi diye hatırlıyorum
seyma0661 Minikveannesi2 bende öyle hissediyorum 21.haftada detaylıya girdik plesenta biraz aşağıda dedi bide makat gelişli dedi ama onunla mı alakalıdır bilmiyorum şuan 22+5deyiz
2cocukluana_ Minikveannesi2 ben 25 +5 deyim canım hala kasıklarımda karnımın alt kısmında hissediyorum hareketlerini bu zamanlarda göbek deliği tarafında olurmuş ebe öyle demişti yukarı çıkacaktır daha kotu dusunme
Minikveannesi2 Aslaninannesi_ detaylida bende sordum rahim ağzı uzunluğu normal bir düşük riski görünmüyor dedi ama ne zman yukarı cikacak acaba çünkü hareketlerimi kısıtlıyor nerdeyse
Minikveannesi2 seyma0661 benim başı aşağıda olduğunu ve rahim ağzı uzunluğu normal olduğunu söylediler ama hareketlerimi kısıtlıyor nerdeyse artık
Minikveannesi2 2cocukluana_ bu ikinci gebeliğim ama aradan 5 sene geçince unutmuşum resmen sağolun içimi rahatlattıniz 🥰
Aslaninannesi_ Minikveannesi2 normal merak etme detaylıda söylerdi zaten aşağıda olsa mesanenin üstünde baskı yaptığı için öyle hissediyoruz