Begumsen Merhaba 33+6 dayım kilomuz 2100 gram olmuş bana biraz az geldi aslında dikkat ediyorum kefir muz yumurta kabak çekirdeği yedim, sizlerde durum nedir önerileriniz
Defnezumramom Begumsen valla bana birisi burda yoğurt çorbası içmemi önermişti yarmalı ben ondan içtim 1 hafta bebeğim en son 1 hafta geriden geliyordu 25. Haftada 26 haftalık çıktık deneyebilirsin
Shylaaa Begumsen kilo genetik bence. 36 da 3250 çıktı benim kızım önde gidiyorduk 39 da 3150 doğdu. Çarşamba günü 1 aylık olacak 4.5 kilo olduk. 2500 ü görünce korkmayın ama doğunca çok daha güzel toparlanıyorlar. Yumurta, tahin pekmez, et haşlama, kefir, muz, avakado, kaşar peynir yardımcı oluyor ama kilo alımında 🌸
Elifsari12345 Protein ağırlıklı beslen. Günde 2 yumurta, balık, et, süt, tavuk, çiğ badem fındık, kabak çekirdeği. Bunlara ek kaşar peyniri, muz , ev yoğurdu, kefir, peynir, ceviz ve bol su. bi de nesquık tozu duydum ama sağlık acısından tartışılır😂
Elifsari12345 Buarada haftasına göre kilosu gayet iyi. Ben 30 haftalıgım 1400 gr biraz geriden geliyoruz