123gyb Merhaba 16 haftadayım bu güne kladar afiyet hastanesi nigar hanıma kontrole gidiyordum kendisinden memnunum ama hastanede yoğun bakım olmadığı için doğumu farklı bi hastanede yapmak istiyorum önerilerinizi alabilir miyim
Semakantar 123gyb medipol çamlıcaya dr. hüsniye sedef binöz e gidiyorum cok memnunum ilk dogumumuda aybi hastane ayni doktora yapmistim simdi 2. Gebeligim
100924 123gyb çakmak erdem Gülçin demirdöven çok iyi bir doktor normal doğum 18 sezeryan 20 bin muayene ücreti 1500
sweetmom_ 123gyb ben Çamlıca erdemde muayene oluyorum. Muayene ücreti 1000 TL doğum Mart ayında 13 bindi sezaryen doğum. Şuan kaç bilmiyorum inşaAllah ben normal düşünüyorum cuma günü kontrolüm var soracağım güncel doğum fiyatını.
mamaofgirls 123gyb sezeryan 18bin normal doğumu sormadım ben sezeryan olacağım icin ama tabi Ocak ayında güncelleme gelecektir kesin bakalım ne kadar artacak
123gyb Melek3675 hastane ve doktorumdan bende şuanlık memnunum ama ilk çocuğum doğduğunda 5 saat nefes almada sıkıntı yaşadığı için yoğun bakımda kalmıştı o yüzden tereddütteyim herhangi bir ters durum olursa diye
ICY 123gyb Çamlıca Medicana da Gizem Akça. 22 gün önce doğum yaptım 45.000 sezeryan ücreti, 1850 TL muayene ücretiydi
Minerva94 ICY gizem hanıma rutin kontrole gidiyorum çok tatlıydi. Gebelik takininde nasıl. İlgili mi ? Doğum normal mi oldu nasıldı. Teşekkürler ❤️
yalandunyaa Mothernews_ bende kendisine gidiyorum Sizin ilk gebelik mi benim 2. Gebelik Gün alamaya gideceğim Haftaici bende 😊
Rosemihra 123gyb Çamlıca Medipol Canan kaplan ilgili , samimi , candan doktor tavsiye ederim kesinlikle 👍
mamaofgirls sweetmom_ sezeryan olacağım için arkadaşım orada çalışıyor ona sordurmuştum normal doğumu bilmiyorum