Melissayda Nioli yağı kullananlar geçiriyor mu ? Mide bulantımdam su içemiyorum 21 kasımda randevum nasıl geçirebilirim?
Melosum34 Melissayda nioli yağı 2-3 damla kullanıyorum ütü yapıyorum üzerine bekleyip 5 dk sonra giyiyorum çamaşırımı iç çamaşırlarımı ayrı yıkıyorum beyaz sabun kullanarak mutlaka nioli yağı damlattıktan sonra ütü yap ve 5 dk beklet bol su içmelisin ped vs kullanma kesinlikle nemlendirdiği için daha çok enfeksiyona meyilli oluyor o bölgemiz
Tomucuk12 Melissayda ben faydasını gormedım. Gorenler var bol su ıc canım ama ıdrar yolu ıcın okdr bekleme bence bı acıle gıdıp bebege zararsız antıbıtoyık alabıkırsn
Melissayda @Melosum34 nioli yağı damlatıp sonra ütü yapıyorum tamamdır çok teşekkür ederim ? Hangi markayı kullanıyorsunuz ?
Melosum34 Melissayda Girip yorumlarına da bakın isterseniz baya bir rahatlatıyor idrar yolu enfeksiyonunu
Melosum34 Melissayda ay bende Bayadır kullanıyorum kimse de bişey demeyince devam ettim iyi geliyor diye bide gebeyim 🥲
Donaldvetomris Melissayda benim de enfeksiyonum oldu hatta taş düşürdüm idrarde kanamam oluyordu doktor bol bol su iç var ise küveti doldurup içine otur dedi
Munisett Benımde enfeksiyonum var doktora gittim antibiyotik verdi bol su ic dedi midem bulanıyor içemiyorum 🥲
Munisett Melissayda 14 haftalık . Varsa sizdede antibiyotiksiz gecmiyo ic camasırımıda ütüleyip giyiyorum bakalım ilaca basladım umarım gecer
Melissayda @Tomucuk12 doğru söylüyorsunuz enfeksiyon bebiş için tehlikeli gitmekte fayda var teşekkür ederim 🌸
Ezgiiremm 5 haftalık hamileyim sağlık ocağına gittim kan tahlili verdim sonuçlar çıktı ama ben daha doktora gidemedim. Pazartesi gideceğim. Bol su içmek ilacıysa zorlayı içerim yapacak bir şey yok ama suyla geçecek gibi değil, pazartesi gitmeyi düşünüyorum