Purpleonion Geçen gün karşıma çıktı bi yerde okudum sanırım İbn-i Sina söylemiş doğum sancısı önce karın ağrısıyla gelirse doğum kolay,bele vurursa doğum zor olurmuş bende tutuyo benim karnıma kramplar giriyodu kolay doğurdum şükür sizde de öyle mi ?
01180322 Purpleonion bnm belime bı aletle vuruyo gibiydiler, 26 saatlik suni sancılı bı hikayem var 😂
Leylaaa_46 Purpleonion sezeryan oldum ama ara ara karnımdan ve kaşığımdan giriyordu bu sezeryanim daha kolay geçti kendimi daha erken toparladım
Purpleonion 01180322 yaa demek ki sizinde durumunuz bu cümleye uyuyo 😮 bu arada sağlıkla büyütün bebişi 🥰
01180322 Purpleonion ay doğumdan snra okadar tövbe ettim, çok zordu ardından 1 ay iyilesedim üstüme oturamadim simfo kızım 10 aylık bnde 22 haftalik hamileyim 🙈❤️😂 Elimi ayağımı piyasadan cekicem😅😅 Allah’ın izniyle buda gelirss
Purpleonion Leylaaa_46 aa sezaryen için de geçerli olduğunu düşünmemiştim bu sözün. Sağlıkla büyüsün bebiş🥰
Aeell Purpleonion kızımı 8 saatlık suni sancıyla dogurdum Oglumu yarım saatte dogurdum bence soz dogru İnşallah oglumdakı gıbı kolay olur dogmum kızım cok zordu
12betul Purpleonion Bence doğru 😂 ilk doğumumda belden geldi sancım çok zordu sancı ama çocuğun çıkması 3 kere nefes almadan ıkınmamla 3 saniye falan sürdü . Sadece sancısı zor du İkinci doğumumda karın ağrısı olarak geldi regli sancısı şiddetinde 1 saat içinde doğum şıp diye oldu . İkisini de yaşamış biri olarak karından gelen sancı çok daha kolay
pamuk34_ Purpleonion benimde karnımdaydı ama neler çektim sezaryene alın diye feryat ettim ama almadılar tabiki açılmam 6 olduğu için
plajterligi Purpleonion Aa ilk defa duydum ama benimde karnım ağrıyordu sancıyı hissetmemle doğurmam bir buçuk saat sürmüştü, sabah 10 da suni sancı takmışlardı akşam 4 e kadar aşırı sancı hissetmemiştim 7cm den sonra ışıklar çaktı vücudumda 😂