Susamommysi Merhaba anneler 💕 ilk mide bulantınız nasıldı? Nasıl geçer bulantım tiksiniyorum herşeyden şuurumu kaybetmiş gibiyim hala kokusu ve tadını alıyorum iğrenç birşey ne iyi gelir nasıl geçer öneri de bulunur musunuz?
Baby_B Susamommysi ilk 3 ay bulantidan hep kustum canim 😅 Hicbirsey ise yaramadi Bulantiyla atlatirsan iyi
Larraa Susamommysi Neredesiniz? Ben de yurtdışında yaşıyorum burada doktorum bulantı için ilaç yazdı. Ne yazık ki ilaçtan başka rahatlatan bir şey olmadı beni.
Ebru_ebru Susamommysi bende Türkiye’de değilim ama doktora gittiğimde söyledim hap verdi birde Überweisung verdi hastaneye gidip serum taktırdım çok fazla yaşadığım için. Kaç haftalıksınız ?
Susamommysi Ebru_ebru 6+ 3 üm hastaneye gitmedik daha form dolduracağız ebe gelicek eve gerekli şeyleri galiba evde yapıyor bilmiyorum pek 3. Ayda ultrasona girdiricekler kolay kolay serum takmıyorlar gitsem bile takmadan eve gönderirler
Larraa Susamommysi Finlandiya’dayım ben de. Bence kontrole gidince bunu doktorunuza söyleyin size uygun bir ilaç yazacaktır 🌸
Susamommysi Mmehtappp tuzlu şeyler ye ben dün uyumadan tuzlu mısır patlatıp yedim şimdi iyiyim şükür belki fayda etti sende dene bir belki faydası olur