Merimelek Kasım anneleri biz elendik darısı doğumu bekleyen tüm annelerimize rabbim evlatlarınızı sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin bir avazda inşallahh😂😂
Uykusuzz_koala Merimelek hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün minik kuzuyu. Ay nasıl oldu doğumun zor muydu
Makbule_199110 Merimelek amin 38.haftdym carsamba suni verilecek dogum için sen ve bebegin iyisinizdir inşallah hayırlı ugurlu olsun
Merimelek Uykusuzz_koala amin inşallah suni sancı takıldı başlarda bişey yoktu 6 santimde suyum patladı bi anda sancılar tavan yapıp yatakta doğurdum çatala bile gerek kalmadı kolay bi doğumum oldu yani herkeze kolay doğumlar nasip etsin haa bu arada 4 dü doğumum 😂😂😂
Uykusuzz_koala Merimelek her sen önceden tecrübelisin ondan kolay olmuştur ne guzelmolmus bize de öyle kolu doğum nasip olur inşallah
Makbule_199110 Merimelek ayyy maşallah darisi başımıza 4.kizima hamileyim bende ilk mis gibi heyecan stres var ya
Merimelek Uykusuzz_koala her doğum kendine hastır benimle beraber 2 doğum daha oldu maşallah birinin 0 açıklıkla 1 saatte suniyle oldu diğerinin de 2. Doğumuymjş onunda erken oldu suni zor ağrı olarak ama doğumu hızlandırıyor bebeği aşağı itiyor son zamanlarına dayanılmaz oluyor korkmayın ben 4 ünde de suni aldım hepsi de kolay oldu