nurssmom Gizem1504 eşimin özel bi hastahanede indirimi vardı yakındık kan testi verdim ama negatif çıktı 😢
nurssmom aryadeniz25 benim 1 senede iki kaybım oldu biri düşük diğerinin kalbi durdu kürtaj oldum. Eğer doğum yapabilseydim şuan 4.buçuk aylık olucaktı ikinci gebelik devam etseydi 6 aylık hamile olucaktım😢 1.buçuk senede sanki 10 yaş attım gibi hissediyorum
aryadeniz25 nurssmom kıyamammm. Kuzum inşallah en kısa süre içinde beklediğin haberin en güzelini alırsın 🫶
nurssmom aryadeniz25 aminnn inşallah bekleyen herkese nasip olsun ya hep dua ediyorum olmayan herkese o hamileliği yaşayıp o duyguyu tatmak harika birşey Allah herkese sağlıklı evlat nasip etsin 🥰
-FaMe nurssmom dayanmadım kanda şansımı denedim ço aceleci davranmışım negatif çıktı sonra zorlamadım olmadı heralde dedim ama olmuş 🥰
-FaMe Gizem1504 hamileliğimi öğrenmeden önce adete yakın aynı adet ağrıları gibi ağrım sancım olmuştu , adet olucam sandım meğer hamileymişim
noble1 İki kere gebe kaldım, ikisinde de 11.gün pozitif gördüm. stresli ve aceleci iseniz kendinizi kasmaya gerek yok 11.günden sonra her gün test yapıp deneyim nlcak ki🤣