Imasleeper Memnun musunuz? İlkinde sürekli pendik medipole gittim ama ikincide o ücreti karşılayamayacağım. :)) Zeynep kamile gittim memnun kaldım ama pendikten üsküdara gitmek neredeyse zulüm. 🥲
plajterligi Imasleeper tuzla devletin kadın doğum doktorlarından herkes çok memnun burda yazanlar oluyor, orası size daha yakın olabilir
yalandunyaa Imasleeper devlet mi istiyorsunuz Hisar hospital camlica hastanesi umut hanım 2. Doğum olcak kendisinden çok memnunum. Şuan sezeryan 20.bin
Imasleeper plajterligi tuzla çok yakın bana randevumu zeynep kamilden iptal edip oraya geçeyim o zaman çünkü 2 saat yol gitmek+trafik zulüm 🤯
Imasleeper Yamursumkeskin maalesef hiç biri yapmaz önce vajinali denerler sonra olmazsa sezeryana dönerler :) benim de zaten isteyerek olmadı rahmim yapışık olduğu için doğuramadım o sebepten sezeryana aldı doktor
Imasleeper Havvabektas yok karşılayamıyorum maalesef çok pahalı geliyor ilk doğum 4.300 dü şimdi kim bilir ne kadardır :))
BetulSahin5444 Imasleeper Bacım ben Kartal Lütfi Kırdarda sezeryan oldum şimdi yine oraya gidicem memnun kaldım bir sıkıntı yaşamadım çok şükür 🤲🏻
Imasleeper BetulSahin5444 yaaa orası da yakın bana iyi bir seçenek doktorları,odaları vs iyi o zaman ikinci kere tercih edeceksiniz sanırım dimi
BetulSahin5444 Imasleeper Evet ikinci kez orda olcam Allah nasip ederse.Hatta anestezi uzmanı çok iyiydi sürekli sohbet edip beni rahatlattı bebiş doğunca hemen sarıp yanağıma kondurdu hemsirelerde sağolsun