Momybaby Kızlar, duştan sonra bebişe yağ sürüyordum normalde. Ama nemlendirici daha iyi diye duydum. Siz hangisini kullanıyorsunuz ve marka önerisi de alabilir miyim?
sweetmom_ Momybaby benim minnos daha doğmadı ama çevremdeki hemen herkes krem öneriyor özellikle mustelanin. Bende inşaAllah mustela krem kullanacağım.
Dunyam28 Momybaby doktorumuz kesinlikle yağ sürmeyeceksin demişti ilk bebeğimde bana. Temiz içerikli losyon kullandık.
Momybaby sweetmom_ ay evet benim eşim almıştı yağ halası mı ne önermiş. Öyle kullanmıştık. Nemlendirici daha iyi değiştireceğim
Gcam08 Momybaby bioderma kullanmıştım ben ve çok memnun kalmıştım eczaneden alıyorum halada pompalı 500 ml olanlardan
eliff4 Guzelanne56 anladım canım mustelanın ml azdı fiyatı daha fazlaydı semabedin daha fazlaydı ml olarak set yaptım indirimdeyken bende musteladan daha indirime geldi bakalm kullanınca görcem bende ☺️
Zrrnplt Ben ilk kizimda gerek duymadim, bunda da kulllanmayi düşünmüyorum, belki gül yagini tercih ederdim
Merve034 Ebe okuluna fizyoterapist nemlendirmek için losyon kullan dedi hemen emer cildi dedi . Ama masaj yapmak için çok güvendiğin bir zeytinyağını kullan çünkü cildinde elinin kayması lazım dedi . Zeytinyağınıda belmari usulü suya kaynayıp içindeki kimyasalları uçurabilirsiniz ufak bir tavsiye 😊
Yogurtlupilav Momybaby il çocuğumda yenidoğan döneminde (hatta 6 aya kadar) gözeneklere dolduğu için yağ kullanmamamı söylemişti doktorumuz. Mustelanın losyonu güzel banyo sonrası, herhalde yine onu alırım
Deniz4848 Yogurtlupilav müşterinin losyonu dediğiniz set içerisinde bulunan yağ gibi olan şey mi rica etsem bi görsel paylaşır mısınız alacağım ama çok kafam karıştı
Balaanesi Momybaby evet yağ gözenekler tıkadığı için önerilmiyor. Ben rutin olarak her duş sonrası nemlendirmedim kuruluk hissedersem o şekilde nemlendirdim vücudun kendi nem dengesini de kendi sağlaması gerek bence sürekli nemlendirince florası bozulur gibime geliyor benim. O yüzden ihtiyaç olunca nemlendirdim incianın kremini kullandım bebekken memnundum