Hanımlar öncelikle Allah hepimize yavrularımıza sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.
Aksaray’da arayış içinde olanlar için tavsiye ve fiyat bilgisi vermek istiyorum. Çünkü ben de arayış içindeydim.
Öncelikle hastane ve ayrıntılı ultrason fiyatlarını söyleyeyim. İnova Hastanesi doktor muayenesi 800 tl, ayrıntılı ultrason 2580 tl. Çok pahalı geldi bana. Özel Aksaray Hastanesi doktor muayenesi 750 tl, ayrıntılı ultrason 1800 tl. Bu biraz daha makul.
Benim takipli olduğum hastanede detaylı ultrason olmadığı için doktorum dış merkezden istedi. Beni Hasandağı Cerrahi tıp merkezine yönlendirdi. Doktor radyoloji uzmanı Halil Yıldırım. Burada kadın doğum muayenesi olmıyorsunuz sâdece detaylı ultrason yapılıyor. Fiyat 1800 tl. Yaklaşik 1 saat süren muayenede annenin gebelik kesesi etrafı yapısından tutun da bebeğin neredeyse tüm parmak uçlarına, tüm organ yapısına kadar oldukça açıklayıcı şekilde doktorumuz anlatıyor. Aklınızda soru işaretine yer bırakmıyor. Zaten muayene sonunda aklınızda olan her şeyi soruyorsunuz ve sorular üzerine tekrar kontrol sağlayor. Ki annenin içi her yönden rahat olsun.
Kısacası ben çok memnun kaldım. Arayış içinde olanlar gönül rahatlığıyla Hasandağı cerrahi tıp merkezine gidip muayenesini olabilir 👌