Heisenberg Ozdemira Pıhtılaşma mı var ? Doktorunuz vermiş sonuçta aksini iddia edenler bu işin eğitimini almış mı ona bakın ona göre karar verin bence☺️
Semaburak Ozdemira bebe aspirini değilde ecopirin olarak kullandım bazı doktorlar garantici oluyo önlem amaçlı veriliyo 32 ye kadar kullandım ben bebeğe kan gitmesini kolaylaştırmak amacı ile veriyolat
Burcak61 Ozdemira banada verdi ve kullanıyorum 32. Haftaya kadar kullancam tansiyon içim verdi bebeğin kalp atışlarında çentik var dedi düzelmesi için bebeğe zarar vermesin tansiyon diye
Ozdemira Heisenberg herhangi bir pıhtılaşma falan demedi rutin veriyormuş gibi söyledi yni herkese veriyormuş gibi
Medusa Bana da bugün doktor bebe aspirini yazdı. Sanırım bebeğe giden ana beslenme damarında bi direnç varmış. Takip edilecekmiş ve bene aspirini alacağım ne olur ne olmaz diye
Asafeymeninannesi Coraspin ayrı bebe aspirini ayrı. Pıhtılaşmayla alakasız diye düşünüyorum lakin ilk defa sizden duydum gebelere bebe aspirinin yazıldığını
Melisssss1994 Ozdemira Canım bana da coraspirin verdi ilk başta doktorum. Bende de pıhtılaşma Yok ama önlem amaçlı verdi.Kullandım. Doktorundan başka kimse daha iyi bilemez. Çevreye bakacak olursan oo oo herşey söylüyorlar.