Esraa00 Kuzubal böyle kaynana görümce sevecenliği görülmedi 😅 Sen bej tonları çocuk krem tonları eşine de aynı sekil balon da yeşil bej gold miss gibi hatıra 🤌🏻
Kuzubal Esraa00 acaba balonlar kahverengi kum beyazi olsa nasıl olur ben bej eşimle oğlum krem giyinse güzel olur die düşünüyorum
Fundaaaa46 Kuzubal ben mavi giyinmezdim açıkçası erkekte mavi kafası çok hoşuma gitmiyor artık sıradan gibi o yüzden farklı bir çok güzel renk var kahve tonlar olabilir turuncu yeşil…
Esraa00 Kuzubal güzel olur ama küf yeşilini de düşün renk katar illa denemek istersen her birinden birer tane alıp şişir kafanda netleşir
Kuzubal Busra6691 hepimiz krem giysek nasıl olur acaba 🤎veya kahverengi bu attığınız balonalrdaki gibi yapsam içine kahverengi balon eklesem nasıl olur sizce
startown Kuzubal bence özel günlerde elbise çok şık duruyor.lacivert beyaz olucaksa balonlar eşiniz oğlunuz beyaz gömlek lacivert pantolon sizde lacivert elbise giyebilirsiniz.Lacivert beyaz siyah beyazdan daha şık durur sanki❤️
2018Bebe Metalik balon olabilir mavi tonları aralarına mat balonlarda olabilir. Sizde gri siyah beyaz tonlarında giyinebilirsiniz