Bussscan Kızlar help me🥹🤰🏻 felaket bir mide yanması , bulantı , ateşle girdim 27. Haftaya. Nefes dahi alamıyorum bu kadarı normal mi ? Ve bi çözümü var mı 🥹🦋
Elfelf475 Bussscan yemek aralarını uzun tutmayıp sıvı alımını düzenli yapınca yanlıyor benimkisi. Suyu biraz az içiyim ya da öğün atlayıp bir saat aç kalayım hemen yanıyor. Ben tahin yiyerek biraz bastırdım yandığı zaman
Tsknaltunts 26+5 3 gündür midem aşırı yanıyor benimde ve yatarken nefes alamıyorum sanki ayakta dururken bide çok zorlanmaya başladım artık Allah yardımcımız olsun 🐣
Bussscan Elfelf475 Kahvaltı yaptıktan sonra sabah , geceye kadar tek lokma yiyemedim ilk kez mide yanmasından. Bu yazıyı yazdıktan sonra iki kez ciddi anlamda istifra oldu. Umarım bunlar normaldir zehirlenme falan değildir. İnsan bilmeyince afallıyor da. Tahin deneyeceğim ama evde bulunuyor teşekkür ederim 🙏🏼
Elfelf475 Bussscan o kadar ağırsa ama doktorunuza da sorun bence. Ben kendi yöntemlerimle geçiyor dedim ilaç yazmaktan vazgeçti ama rahatsız ederse mutlaka haber verirsin demişti. Benimki hafif geçiyor açıkçası
Ozzgeonurr07 Doktorunuzdan tavsiye edeceği bir ilaç alın mümkün mertebe giderir. Evde doğal yollarla soğuk süt içebilirsiniz. Ama en önce doktora danışmanız tavsiyemdir.
Smyreylul Merhabalar kızlar 39+6 haftalık hamileyim halen mide yanması sorunu yaşıyorum bütün ilaçları denedim. Sabahlara kadar mide yanmasından uyuyamadım bulabildiğim tek çözüm tahin; şiddetle tavsiye ediyorum mide yanmanız başladığında bir tatlı kaşığı ya da yemek kaşığı tahin yiyin rahatladığınızı göreceksiniz.