Zeyno_01 Kızlar belirtilerin arasında göğüs ucu irileşmesi yaşadınız mı sürekli sert şekilde ? Benim kızım da böyle birşey yaşamamıştım
Defnemome Zeyno_01 i ben de erkek bebek istiyorum önce sağlık sonra tabi ama ne bir sırt ağrısı var ne de bir bel ne bir karın ağrısı göğüs ucum da aynı değişmedi renkte aynı. Hasasiyrt de yok erkek bebekte böyle olan var mı
sweetmom_ Zeyno_01 göğüs ucum büyüdü ve aşırı karardı. Şuan 24 haftalığım ve göğsüm akıyor. İlk gebeliğim bu arada kızda nasıl olur bilmiyorum da bahsettiğiniz belirtiler bende de var.
Zeyno_01 Duruu3 ben daha cinsiyeti öğrenmedim. Cnm ama kızda böyle birşey yaşamadım ucu hep büyük ve sert açıyor
Duruu3 Zeyno_01 anladım kuzumm hayırlısı olsun inşallah ben erkekte bel ağrısı baş ağrısı ve saç dökülmesi göğüs ucu büyümesi koyulaşması ben de belirtiler bunlar da
betulvemaya_ Zeyno_01 ben kızımda yaşamadım ama oğlumda yaşadım canım göğüs ucu koyulaştı ve irileşti
Bercestee Zeyno_01 hiç yaşamadım erkek deniliyor şimdi. Gerçi benim diğer rahatsızlıklardan gözüm onu görmüyor pek😅
Fundaaaa46 Zeyno_01 erkekte göğüste ve göbek delikte koyulaşma olur diye duymuştum göbek delik nasıl acaba bende orası da karardı çünkü
E_T Beybyi bilmiyorum ki kızımda böyle acı yaşamadım koyulukta olmadı doktor en son yüzde yüz erkek dedi bklm hayırlısı ☺️