Merveplnc omerhalis inşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız. Rabbim kimseye yaşatmasın gerçekten doğmadan bile annelik iç güdüsü geliyo insana nasıl bişey oldumu iyimi diye sürekli doktora gitmek istiyorum 😔 inşallah birşey olmaz
omerhalis Merveplnc olmaz canim ins benim ikinci hamileligim 13 yasinda oglum var 💙 simdide bi oglusum daha olcak 💙 20 haftaligim
Mrvtt Bende ne ağrı oldu nede kanama. Sadece azıcık kahverengi akıntım oluyordu. Onun da düşükle alakası yokmuş. Doktora kontrole gittiğimde öğrendim 5 gün olmuştu kalbi duralı. Gerçi hissetmiştim giderken biliyordum. Aradan 3 ay geçti tekrar hamile kaldım Şimdi ise çok şükür 7 aylık hamileyim.
Esrayusuf Ozdemira belli olmuyor kuzum bazen rahim genişlemesi yüzünden oluyor bazende böyle üzücü durumlar Bunu doktora gitmeden anlamazsın benim ölümle gerçekleşti rabbim uzak tutsun sizlerden çok zor bir durum
ikibebeliana Esrayusuf ben kürtaj oldum özelde devlete gittim dış merkezden gönderim olunca genetik testi yapıldı yoksa 3 düşükten önce devlet karşılamıyor
Merveplnc omerhalis inşallah canım bende o günleri görürüm rabbim korusun bütün evlatları annelerini😊
Mom72626 Ben de 7+3 ün dün kasık ve mide ağrısı yaşadım sabah erkenden doktora gittim. Sorun yok korkma dedi aradan 1 saat geçt şiddetli kusmam başladı ardından tuvalete girdim hafif pembe kanama geldi tekrar Baktık usg ile sıkıntı görünmüyor dedi. Hemen kanama kesici iğnesi vurdu ardından serum ve eşimle kan uyuşmazlığı var diye iğne vurdu. Şimdi kahve rengi lekem var. Ancak hala kasık ağrısı çekiyorum. Eve gelmeden bir daha kontrol etti kese içinde hafif küçük kanama gördük. Korkma daha büyüklerini de gördüm sadece takip edeceğiz dedi. Rapor verdi dinlen dedi .