Tasya Kızlar selam 19.haftadayım birkaç gündür bebek hareketi hissedemiyorum pek. Bugün hiç hissetmedim. Oysaki 18.haftada her gün birkaç kez hissediyordum korkmaya başladım normal mi acaba sizlerin nasıl diye sormak istedim
Yildirim35 Tasya bu haftalarda normal canım biraz daha büyüdüğünde belki 25. Haftaya doğru daha sık hissedersin merak etme :)
Edanurylm Tasya 18+4 haftalık gebeyim bilgim yok ama normal karşılıyorum daha küçük ya tam hissedemiyoruz bende hissediyorum ama bu akşam öyle hissedemedim bende merak ettim hani olabilir mi bir gün hissedip bir gün hissetmemek demekki herkeste oluyormuş küçük olduğu için
Tugceelanaz Tasya Bazen büyüme dönemine giriyor bebişler bi sakin oluyorlar . Arka tarafa doğru dönmüş olabilir oraya doğru atıyordur tekme İçini ferah tut 🥰
Tasya Yildirim35 inşallah canım insan ister istemez korkuyor normalde akşamları uzanınca pıt pıt vururdu 2-3 gündür vurmuyor moralim bozuldu aklıma kötü şeyler geldi
Tasya Tugceelanaz evet canım içeriyi göremediğimiz için aklıma binbir türlü şey geliyor birde interneti okuyunca iyice korkuya kapılıyor insan
Tugceelanaz Tasya Evet okumamak lazım bazı şeylerı, burda forumdakilerin hepsinidr oku insan etkileniyor