sendekimsinnn Kızlar 4+4 üm daha hiç doktora gitmedim kalp atışı duyulması için ultrasona kaçıncı haftada gitmek daha iyi olur doktor randevum 8.haftaya yakın çok geç olurmu
Annegibi2006 sendekimsinnn 6 7 de de duyulur ama tam duyulması için 8 diye biliyorum yani mesela 7. Haftada duyulmazsa 8i bekleyelim diyorlar
sendekimsinnn Aslaninannesi_ benimde randevum 7+4 de o zmna kadar hiç gitmicem doktora beta hcg içinde kan fln vermedim eğer bi sıkıntı fln olsa zaten bekirti verir değilmi
Aslaninannesi_ sendekimsinnn yani bilemem ama bence gidin folik asite başlarsınız kan değerlerinize bakılmasıda gerekiyor
sendekimsinnn Annegibi2006 o zmna adar bi sıkıntı olsa düşük yada dış gebelik gibi belirti verir mutlaka değilmi
Annegibi2006 sendekimsinnn dış gebelikle ilgili çok bilgim yok ama annem olmuştu doktora gitmeden bilinmez diye biliyorum ama Allah korusun düşük durumunda kanamanız olur zaten erken haftalarda ultrasonda görünmeyebiliyor kese kandan bakıyorlar gitseniz aslında kafanız rahat olur
sendekimsinnn Buse5454 işte yurtdışında oldugum için öyle bişey yok maalesef direk doktora gidiyosun b