asyasena35 Merhaba 2 haftadır acile gidiyorum . Ağrı kesici veriyorlar kanım ve idrarım temiz çıkıyor. Gazımda yok . Bebeğimle alakalı şükürler olsun birşey yok yanlız midem acayip ağrıyor yanıyor bu durumu yaşayan başkası var mı?
asyasena35 asyasena35 acil doktoru çocuğun hareketlerini hissediyor olabilirsin dedi ama kimsenin böyle acısı ağrısı olduğunu sanmıyorum
newmommmyy2 asyasena35 16.haftadayım bende de aynı ağrı ve yanma var normal diyorlar gaviscon iç geçerler diyorlar ama resmen zehir var midemde kimseye derdimi anlatamıyorum özelliklede geceleri inanılmaz kötüyüm
hilal_gokce06 asyasena35 bnde 19 haftalığım doktor şurup yazdı reflü şurubu bu haftalarda başlaması normalmiş bana iyi geldi şurup
asyasena35 newmommmyy2 evet özellikleri geceleri sabaha kadar dönüp duruyorum insan korkuyorda bebeğe birşey olacak diye 😞
pnar-123 newmommmyy2 tahin yemeyi dene istersen benim mide yanmama iyi geliyor mide ağrısını geçirir mi bilmiyorum ama yanmaya iyi geliyor. Birde elma iyi gelmişti bana yanma için
Ebruaselliya Bende 17. Haftadayim bulantim yine. Basladi hafif baş dönmesi..ne yersem tatli olsun tuzlu olsun tadı hemen tuaf oluyor ağzımda garip oluyo midem
asyasena35 Ebruaselliya benim hiç bulantım olmadı ama bu ağrıyı gördükten sonra bulantı ve ağrı yaşayanlara çok dua ettim
newmommmyy2 asyasena35 evet gerçekten resmen bir kere bile huzur içinde uykuya dalamadım kıvrana kıvrana artık yorgunluktan bayılıp uyuyakalıyorum resmen gözümü açıpta sabah olduğunu görünce şükrediyorum yani ama sabah aç olmasam bile çok erken saatlerde yine biraz rahatsız ediyor ama asla gece ettiği kadar değil
newmommmyy2 pnar-123 tahin hiç sevmem ama deneyeceğim mutlaka çünkü dayanılacak gibi değil belki iyi gelir teşekkür ederim ❤️
Saadet1111 @asyasena35 Merhaba canım ilk başlarda benimde midemde çok feci ağrım vardı sonra safra kesemde taş olduğunu öğrendik ve yediklerime dikkat etmeye başladım
pnar-123 newmommmyy2 rica ederim yemesi hoş değil ama mecbur yoksa dayanacak gibi değil tatlı kaşığı yesen bile yeterli. Olur bi kaç düzenli dene yatmadan önce ye inşallah faydasını görürsün. Kaç haftalık gebesin şuan