CuteMom1 clpa janset ismini kullanan görmedim görmeyip böyle tepki vermem normal kimsenin düşüncesini eleştirmiyorum
Bennuu44 TKumsall 3 tane a ve ra enerjisi çocuğa ağır gelebilir dikkat araştırmanızı öneririm ra enerjisini
Eceninanne Kızımın adı Ece hıra. 2. Kızım olucak Umay dusunuyordum ama kararsızım hep . Sımdı 2 gundur beyza dıye dusunuyrm bakalım artık hangısı olucak . Hayırlısı olsun dıyelım . Bebek ismiyle gelır.
TalhaTalya Canemamii İlk çocuğum erkek ismi Talha ikincisi geliyor oda kız Allah nasip ederse onun ismini de Talya koyacaz 🌸
frhn_emklii Canemamii ( ELİZ EFNAN) düşünüyoruz nasipse inşallah🤲 🥰 Doğuma az bir zmn kaldı nasıl sizce ismimiz😍🥲
Pinarkorkmazer Canemamii ben İpek koyacağım ama yanına hem Türkiye’de hem Amerika’da kullanılan bir isim arıyorum ipek yasmin ipek Melisa ipek helen veya ipek sara ama karar veremedim hiç
anayimbenanaaa Kızımın adı Ada ben koymuştum ismini şimdiki bebişimde kız eşim Doğa koymak istiyor bende beğeniyorum 🫶🏻🌸
TKumsall Hatice_00 kimlikte ilk yazanı söylüyorlar dışarıdakiler genelde hastane okul vs oğlum toprak aren biz aren diyoruz ama disaridakiler toprak diyor