Ceyss3 Canemamii bende bugün öğrendim kızım olucağını 🥹💖 Larin düşünüyorum belki yanınada uyumlu koyarım 2 isimli olur
MinikBrokoli Ben YaDe ismine bayılıyorum kız olsa 🎀Elif Yade erkek olursa 👕Batın Aras💙 Kocam sayesinde iki isim çünkü tek istemiyor😂😂
BusraS1907 Serra koyucaz bizde eşimin adı serhat benim adı büşra ikimizin isminin birleşimi 😍anlamıda güzel bolluk ,bereket demekmiş
Hilalsny Hatice_y benimde kızım olucak adını eşim elisa istiyor güzel geliyor kulağa ama emin olamıyorum ya
mihraninannesi55 Hatice_y elisa isminin anlamı internetteki yazan değilmiş Elizabeth’in kısaltışıymış ve Hiv aids hastaliginın adıymış Bende ilk elisa düsünmüstüm çok arastırdım maalesef bebeklere uygun degilmiş hatta sonradan bu ismi degiştirende cok olmuş🥲
1oglanannesi Canemamii ben kızım olursa eyer Züleyha koymayi düsünüyorum 😊Allah kismet ederse sizede belki bi fikir olur
Melisa3545 Cicianne55 benimde kızımın ismi Melisa, o kadar yakışıyor ki isimde sanki mis gibi kokuyor. Sağlıklı musmutlu ömürleri olsun 😌
Serselinannesi Merhaba bende sizden yardım istiyorum oğlumun ismi Serdar kızımın ismi Selin ve bir kızım daha olacak sizce Simay mı olmalı Miray mı karar veremedim
defneaslanmom Serselinannesi Bende Miray koymayı düşünüyorum ama mir bey anlamına geliyormuş o yüzden kararsizim
Sosin Benim kızımın adı Zeynep erva şuan erkek bebek bekliyorum ismine daha bi karar vermedik ama Zahir ismi aklıma takılı kaldı 🩷🩷