_gmze evet biz de aynısını yaşadık, 8 gün küvezde kaldı. Çok korkmuştuk başta ama yoğun bakımlarda en çok bu sebepten ve prematüre bebekler kalıyor. Yani doktorlar alışık bu sürece. Antibiyotiğe başlayacaklar ve bebeğiniz her gün daha rahat nefes almaya başlayacak. Kullandıkları antibiyotik çeşidine göre 5-7 veya 10 gün sürüyor tedavi diye biliyorum ama bebeğiniz daha öncesinden iyileşecek büyük ihtimalle. Antibiyotik dozu bitsin diye o süre kadar tutacaklar onu. Bu süreçte sizin yapabileceğiniz tek şey bol bol süt sağmak ve götürmek. Bizim hastanemiz yakındı o yüzden eşim 3 saatte bir gece gündüz süt götürdü. Hatta en başta sütüm gelmiyordu ama bir damla bile olsa getir dediler, ben de şırıngayla bir iki damla toplayıp yolluyordum. Ağzına sürüyorlarmış. Sonradan arttı biraz daha. Bebeğimiz 3. Günden sonra baya toparladı, 5. Gün iyileşmişti ama 8. Gün çıkardılar antibiyotiği bitirip. Yeni doğdukları için gayet rahatça takılıyorlar orada, modunuzu yüksek tutun ve sütünüze o sağlık olumlu düşünceler geçsin. Sütünüz artsın. Şimdi 1 aylık olduk, o günler anı olarak kaldı, Allah yardımcınız olsun kolay geçsin süreciniz inşallah🙏🏻